Tar ny nyckelroll inom Market Access på Bayer

Bayer meddelar att Christer Westlinder ansluter till sitt Market Access team.

Christer Westlinder

Med en apotekarexamen från Uppsala universitet och nästan 20 års erfarenhet inom läkemedelsområdet, både nationellt och internationellt, har Christer en djup förståelse för branschen och dess dynamik. Hans tidigare erfarenheter kommer att utgöra en stark grund för att driva Bayers market access strategi framåt.

– Christer är inte bara en erfaren strateg, utan även en skicklig ledare som kan driva projekt från idé till genomförande. Hans strategiska tänkande och ledaregenskaper gör honom till en idealisk för denna roll, säger Karin Eidolf, Sverigechef för Bayer Läkemedel.

– I min nya roll strävar jag efter att säkerställa att patienter i Sverige inte hindras av praktiska eller byråkratiska hinder för att snabbt få tillgång till de läkemedel de behöver, säger Christer Westlinder.

– Vi ser fram emot att välkomna Christer till Bayer och är övertygade om att hans erfarenhet och visioner kommer att stärka vår position inom Market Access och ytterligare driva vårt engagemang för att förbättra patienters livskvalitet, säger Karin Eidolf.