Om Pharma Industry

Pharma Industry är forumet för folket, företagen, affärerna & politiken i läkemedelsindustrin sedan 1998.

Pharma Industry är ett forum för dialog, debatt och diskussion, som tar det vida perspektivet på läkemedelsindustrin. Sedan 1998 har Pharma Industry varit läkemedelsindustrins branschtidning.

Med start 2024 satsar Pharma Industry på ett nytt format och lanserar ett veckovist PI nyhetsbrev. Under året erbjuder vi även mötesplatser med olika fokus, så att du som jobbar i eller med läkemedelsindustrin ges möjlighet att ha en djupare dialog med dina kunder, beslutsfattare, politiker, Key Opinion Leaders och andra stakeholders. PI after work blir en viktig mötesplats med branschens kollegor.

Vi bjuder in till öppna arenor för en bredare målgrupp, och vi skräddarsyr mindre och slutna möten för fri och öppen dialog på olika teman och ämnesområden.

PI nyhetsbrev levererar aktuella nyheter, branschnyheter, kollegor på nya poster, platsannonser och tipsar om branschens möten. Kom ihåg att skicka info och nyheter från din verksamhet till [email protected]

Du som läsare av PI nyhetsbrev och deltagare vid våra mötesplatser är viktiga kunder och vi värdesätter stort din medverkan och påverkan av teman, ämnen och event. Var med i PI panel och var med och ta Pharma Industry in i framtidens läkemedels- & Life Science industri.

Prenumerera på nyheter och inbjudningar här.

Under åren 1998-2020 var Pharma Industry en tryckt papperstidning med fyra utgåvor per år. 2021-2023 var tidningen en digital bläddrar pdf. 2024 blir Pharma Industry ett forum för våra läsare med ett veckovist nyhetsbrev och regelbundna fysiska möten utspridda över året. Pharma Industry publiceras av Pharma Industry Publishing AB som är helägt av Add Health Media AB.

Ulrika Nyberg | Chefredaktör ulrika.nyberg@ addhealthmedia.com

Anna Lundqvist | Sales
[email protected]

Vendela Ekmark | Produktionsledare [email protected]