Johan Thalén ny affärsområdeschef på Medhouse Medtech

Johan Thalén ny affärsområdeschef på Medhouse Medtech

Johan Thalén börjar som ny affärsområdeschef på Medhouse Medtech. Johan kommer främst fokusera på att utveckla Medhouse erbjudande till bolag inom medicinteknik.

– Vi ser Johan som ett välkommet tillskott i Medhouse som under det senaste året vuxit starkt och nu startar ett nytt affärsområde inom Medtech. Vi tror att efterfrågan på mer specialiserade konsulttjänster kommer att öka i takt med nya regulatoriska krav. Med Johans kompetens kommer vi att kunna ta ytterligare ett steg i vår satsning inom medicinteknik, säger Per Öberg, VD för Medhouse. Johan har med sina 17 år inom medtech- och läkemedelsindustrin från olika ledande befattningar, bland annat på Johnson & Johnson och Olympus, utvecklat en djup branschkunskap.
– För mig känns detta som en utmanade och spännande tjänst. Konsultmarknaden är väletablerad inom läkemedelsindustrin men fortfarande en relativt sällsynt lösning för medicinteknikbolagen.
Vi ser en ökad efterfrågan från bolagen inom Medtech och jag tror mycket på att flexibla konsultlösningar kommer att öka i framtiden, säger Johan Thalén.
Utöver konsulttjänster kommer Medhouse Medtech arbeta med andra affärsdrivande lösningar för medicintekniska bolag.
För mer information, vänligen kontakta: Per Öberg, på Medhouse, 070-922 40 24