PI Academy

pi-academy


PI Academy är den del av Pharma Industry som arrangerar och genomför utbildningar riktade mot företag inom Life science och sjukvården.


Aktuella utbildningar:

Real World Evidens, Grand Hotel Saltsjöbaden, 7-8 mars 2023
Den 7-8 mars kommer PI Academy erbjuda en två-dagarskurs i Real World Data där Joakim Söderberg, entreprenör med fokus på hälsodata från BCB Medical och Björn Wettermark, professor i läkemedelsepidemiologi på Uppsala Universitet, kommer att leda en diskussion om hur man kan använda RWD på olika nivåer

Målet med denna två-dagarskurs är att du som deltagare efter kursen ska ha verktygslådan fylld med kunskap om data och metoder, för att förstå och värdera samt själv kunna använda RWD i ditt arbete. Dessutom kommer du ha etablerat nya kontakter med andra inom samma område, och inte minst fått ny inspiration inom Real World Data-världen.

Kort info om Real World Evidens och early bird erbjudande

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse för detta tillfälle: [email protected]

 

Market Access, Grand Hotel Saltsjöbaden, 25-26 april 2023
Vi har nu genomfört nio utbildningar.  161 personer från ett 30-tal företag inom pharma och medtech tyckte att kursen levde upp till eller överträffade de förväntningar som fanns på utbildningen. Samtliga av dessa kunde också tänka sig att rekommendera kursen vidare till kollegor. Den senaste utbildningen som gick nu i april 2022 fick 4,86 av 5 möjliga och samtliga rekommenderade utbildningen.

Vi kommer under de här två dagarna fokusera på att ge deltagarna en god grundläggande förståelse för market access landskapet i Sverige.
Kursen lämpar sig för tex KAMs, MSLs, och de flesta funktioner inom marknad/sälj som behöver fördjupad kunskap i området.

Kort info om Marketaccess

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse för detta tillfälle: [email protected]