Viktoria Lindström börjar som konsultchef inom Medical Interim Services hos PharmaRelations.

Viktoria Lindström som konsultchef inom Medical Interim Services hos PharmaRelations

– Jag är väldigt glad att vi har rekryterat Viktoria Lindström. Hon har ett stort nätverk inom Life Science baserat på flera år inom konsulttjänster och rekrytering inom detta område och hennes gedigna vetenskapliga bakgrund är väsentlig för att förstå förutsättningar för olika uppdrag. Viktoria kommer att ansvara för några stora kunder inom Pharma och ytterligare stärka våra medicinska konsulttjänster inom MedTech-segmentet, säger Eva Bremberg, Head of Medical Interim Services på PharmaRelations.

Viktoria Lindström

Viktoria Lindström som konsultchef inom Medical Interim Services hos PharmaRelations.

Med Viktoria är vi nu sju konsultchefer i Medical Interim-teamet i Sverige. Vi ser ett ökat intresse för våra flexibla kompetenslösningar på marknaden och ökad efterfrågan på konsulter inom det medicinska såsom QA, RA, PV, Clinical och Medical Affairs samtidigt som det finns ett stort intresse bland kandidaterna att bli en PharmaRelations-konsult. Vi växte 33% LY inom Medical Interim i Sverige och rekryteringen av Viktoria är avgörande för att möta framtida behov hos våra befintliga och nya kunder. Vi kan hjälpa kunder i alla fyra nordiska länder (Sverige, Danmark, Finland och Norge) eftersom vi samarbetar med våra kollegor på PharmaRelations-kontor.

– Jag kommer att använda mitt nätverk och erfarenhet från tidigare positioner för att etablera långsiktiga samarbeten med företag och kunder i området. Jag är väldigt glad att få gå med i laget, säger Viktoria Lindström.

För mer information, vänligen kontakta

Viktoria Lindström, [email protected], tel. 070-165 22 39.