Aina Illiano ny konsultchef i Västsverige

För att möta ökande efterfrågan hos PharmaRelations på konsulttjänster inom Life Science har vi rekryterat Aina Illiano som konsultchef Medical Interim med ansvar för Göteborgsregionen.

– Jag är väldigt glad att få välkomna Aina Illiano till vårt fantastiska team. Att rekrytera ännu en så erfaren person är oerhört viktigt för våra konsulttjänster inom Life Science i Västsverige. Aina kommer att bidra med ett enormt nätverk och djup förståelse för kompetensbehov inom Life Science med fokus på Medical Affairs, Regulatory, Quality och Pharmacovigilance till våra nuvarande och framtida kunder. Behöver du konsulttjänster eller vill jobba hos oss i Västsverige är Aina din lokala kontaktperson säger Eva Bremberg, nordisk chef för Medical Interim Services på PharmaRelations.

Aina Illiano

Aina Illiano

Aina har cirka 20 års erfarenhet från läkemedelsindustrin främst som linjechef och projektledare inom farmakovigilans och kliniska prövningar, senast som Pharmacovigilance Science Director på AstraZeneca. Under pandemin har hon byggt upp och bemannat Covid-vaccinationscenter i Göteborg, Borås och Trollhättan.

– Jag är verkligen exalterad över att skapa långsiktiga samarbeten och bygga upp det lokala PharmaRelations-teamet i Västsverige, säger Aina Illiano.

För mer information vänligen kontakta

Aina Illiano, [email protected], tel. +46 70 165 22 83