Stefan Lind ny konsultchef på Pharmarelations i södra Sverige

Vi är mycket glada att få välkomna Stefan Lind som konsultchef inom Medical Interim Services hos PharmaRelations med ansvar för Skåne.

– Det är väldigt roligt att få välkomna Stefan Lind. Att rekrytera en så erfaren person inom Life Science till PharmaRelations är oerhört viktigt för våra konsulttjänster inom Life Science i Skåne. Stefan bidrar till våra etablerade och nya kunder med ett enormt nätverk och relevant erfarenhet med fokus på konsultlösningar inom Medical Affairs, Regulatory; Kvalitet och farmakovigilans, säger Eva Rämme Bremberg, Head of Medical Interim Services på PharmaRelations.

Stefan Lind

Stefan har 25 års erfarenhet från lokala och globala roller i läkemedelsindustrin, främst inom Medical Affairs men också från andra delar inom läkemedelsutveckling, både som ledare och specialist. Han har arbetat med lanserade produkter och utvecklingsprojekt i både sen och tidig fas på läkemedelsbolag i Öresundsregionen.

– Jag kommer att använda mitt nätverk från tidigare positioner i Sverige och Danmark för att etablera långsiktiga samarbeten med företag och kunder i området. Jag är väldigt glad bli en del av teamet hos PharmaRelations, säger Stefan Lind.