SDS växlar upp i Uppsala med ny regionchef

SDS växer i Uppsala och har flera nyanställningar på ingång. Därför kommer SDS Life Science nu att tillsätta en regionchef med ansvar för kunder, marknadsföring, personal och sitefrågor. Ny regionchef blir Christina Erixon, idag avdelningschef för Drug Development på SDS Life Science, vilket hon fortsättningsvis också kommer att vara.

Tidigare har Christina arbetat på Astra Zeneca, Läkemedelsverket och APL inom läkemedelsutveckling, produktion och kliniska prövningar. På APL arbetade hon även som affärsansvarig under två års tid. Att fånga nya kunduppdrag, att identifiera och förstå kunders behov och utmaningar har Christina alltid varit intresserad av.

— Det ska bli spännande att få ha ännu mer kundfokus och få vara en del av ett SDS som växer i Uppsala, säger Christina.

I oktober blev SDS-koncernen, bestående av systerbolagen SDS Life Science och SDS MedteQ, uppköpta av amerikanska företaget Cytel. Ett mål på kort sikt är att växa mer i de regioner man redan är verksam i. Uppsala är precis som Hagastaden och Lund ett life science-kluster som expanderar.

— Vi har en redan en stor grupp duktiga konsulter i Uppsala och med Christinas erfarenhet av affärsutveckling kommer vi att skapa ett större värde för våra kunder i regionen, säger Maria Lundberg, vd för SDS Life Science.