Michelle Co ny senior expert på Arex Advisor

Michelle Co är en ny expert på Arex Advisor AB. Hon är civilingenjör i kemi och har en MSc och PhD i Analytisk kemi och kommer närmast från en tjänst som Consultant Drug Development på ProPharma Group AB.

Michelle är expert på CMC med fokuspå läkemedelsutveckling och kvalitetssäkring. Tidigare har hon arbetat i flera år som kemi- och läkemedelsutredare på Läkemedelsverket, där hon också var en expert i HMPC Quality Drafting Group vid Europeiska läkemedelsmyndigheten, EMA.
Michelle är en erfaren konsult och har hanterat många regulatoriska CMC-projekt för olika produkter och läkemedelsföretag, övervägande små och medelstora företag. Hon har också erfarenhet av att skriva CMC-dokument och ge strategisk rådgivning, QA-audits, och hon är särskilt skicklig inom sk technology transfer projekt.

Linda Thunell, VD för Arex Advisor, säger: ”Vi är mycket glada över att Michelle har valt att börja hos oss på Arex. Hon är den typ av expert vi älskar att arbeta med, genom att kombinera sina expertkunskaper och analytiska färdigheter med en positiv och energisk attityd kommer hon att bidra till framgången för våra kunder och vårt företag. ”

Kontakt:
Linda Thunell, tel +46 (0)708 434 232
[email protected]