Malin Springfelter till Arex Advisor

Malin Springfelter är ny senior expert på Arex Advisor. Hon kommer närmast från en tjänst som Global Regulatory Affairs Director på SOBI – Swedish Orphan Biovitrum.

Malin har en apotekarexamen från Uppsala Universitet och har arbetat med regulatory affairs inom läkemedelsbranschen i snart 20 år. Hon började som konsult i flera år, och gick därefter över till industrin där hon bland annat haft roller som regulatory affairs manager och team lead. I sin senaste roll som global regulatory affairs director på SOBI har hon varit ansvarig för specialty care- och partnerprodukter.

Malins expertis ligger främst inom regulatory affairs för godkända läkemedel i Norden och Europa. Hon har bidragit till flera framgångsrika marknadslanseringar och varit ansvarig för den regulatoriska livscykelhanteringen för flertalet produktportföljer. Malin börjar på Arex Advisor i augusti.

Linda Thunell, VD för Arex Advisor, säger: ”Vi är mycket glada över att Malin börjar hos oss på Arex. Malin kombinerar ett strategiskt tänkande med operativ expertis inom regulatory affairs. Hennes kompetens och erfarenhet tillsammans med hennes positiva energi kommer att vara en tillgång för våra kunder och vårt företag.”