Claudia Jørgensen Rankine tar rollen som Clinical Talent Manager och positionerar PharmaRelations Danmark inom Clinical Research.

Claudia Jørgensen Rankine tar rollen som Clinical Talent Manager och positionerar PharmaRelations inom Clinical Research.

PharmaRelations bygger vidare på sin fortsatta framgång genom rekryteringen av Claudia Jørgensen Rankine i Danmark. Claudia ska etablera och utveckla den nya avdelningen inom Clinical Research. Tillskottet av interim, tidsbegränsade och rekryteringslösningar för våra kunder gör PharmaRelations till en fullserviceleverantör för läkemedelsindustrin i hela Norden.

Claudia Jørgensen Rankine

Claudia har mer än 14 års internationell rekryteringserfarenhet inom läkemedelsindustrin. Hon har arbetat för både kliniska forskningsorganisationer och specialrekryteringsbyråer i Norden och Storbritannien. Claudia har haft olika befattningar, inklusive Team Manager, Recruitment Trainer och senast, Recruitment & Business Development Director.

”Jag är stolt över att kunna hjälpa läkemedelsindustrin och i slutändan att hjälpa till att förbättra liv med integritet, professionalism och en affärspartnerstrategi. Jag är glad att få vara del av ett begåvat team som helhjärtat delar mina värderingar. Att få möjlighet att introducera service inom Clinical Research till våra kunder är en ära och utmaning jag tycker om, säger Claudia Jørgensen Rankine.