Beatrice Öström börjar som Nordic Head of Scientific Affairs på PharmaRelations

Beatrice Öström börjar som Nordic Head of Scientific Affairs på PharmaRelations och tillskottet av Scientific Affairs Services breddar därmed PharmaRelations tjänster för kunder inom kliniska prövningar.

PharmaRelations har sedan länge tillhandahållit talang- och konsulttjänster inom kliniska prövningar. I ett steg för att stärka detta område ytterligare har vi beslutat att bryta ut Scientific Affairs som en separat affärsenhet såsom våra vår Medical Interim enhet och Regulatory Affairs enhet.

Beatrice kommer senast från en tjänst hos TFS Trial Form Supporten som Global Executive Director inom internmedicin och neurologi.

Med sin långa bakgrund från CRO och läkemedelsindustrin förstår Beatrice de krav våra kunder ställs inför samt vikten av nära samarbete mellan konsultbolag och dess kunder.  Med flera ledarskapsroller både i Norden och Globalt har Beatrice en stor erfarenhet inom Life Science och förståelse för läkemedelsutveckling samt erfarenhet av att leda stora globala team.

-Jag är glad över att kunna välkomna Beatrice Öström till PharmaRelations som nordisk chef för Scientific Affairs. Med sin breda bakgrund från läkemedelsutveckling samt från affärsutvecklingsroller kommer Beatrice kommer bidra med värdefull kompetens och erfarenhet till vårt nordiska ledarskaps team. Beatrice har arbetat med många av de nordiska läkemedelsföretagen samt Biotechföretagen under de senaste 17 åren för att stödja deras kliniska studier och affärsutvecklingsaktiviteter.

Med Beatrice på plats och med det växande Scientific -teamet runt henne kommer PharmaRelations att kunna stödja läkemedels-, Biotech och bioteknikbolag på en ny nivå, säger Fredrik Anjou, VD för PharmaRelations.

För mer information kontakta

Beatrice Öström, [email protected] eller 070 – 165 22 38
Fredrik Anjou, CEO, [email protected], 070-165 22 22