Anders Söderlund har börjat som Konsultchef inom Commercial Interim på Pharmarelations

Anders har mer än 20 års branscherfarenhet från kommersiella roller inom Consumer Health Care från flera stora och medelstora OTC- och MedTech bolag. Han har också stora kunskaper inom apoteksmarknaden i Sverige.

Anders har de senaste åren drivit sitt eget konsultbolag och varit verksam som underkonsult med olika sälj- och marknadsuppdrag. Detta har gett honom goda kunskaper om konsultbranschen och hur en interims/ konsultlösning kan underlätta för företag vid personalbrist, toppar i verksamheten eller för enskilda projekt.

Anders Söderlund

”Vi har letat efter kollega med ett stort intresse för människor och försäljning med ett naturligt driv och fokus på resultat. Vi tror att en bred erfarenhet, ett stort kontaktnät och förståelse av affären inom MedTech/Pharma är en stor fördel. Jag är nöjd med att ha rekryterat Anders till denna nyckelposition inom företaget. Jag är övertygad om att han med sin breda erfarenhet blir en tillgång både för våra kunder och konsulter.

Affärsområdet Commercial har haft en god tillväxt det senaste året och genom att vi nu får in Anders har jag högt ställda förväntningar på fortsatt framgång för teamet, framförallt att vi ska bli än mer framgångsrika inom segmentet OTC/MedTech. Jag är övertygad om att Anders kommer att vara den inspiratör och resurs som vi behöver för att ta oss till nästa nivå. Välkommen till teamet Anders.”, säger Anders Tjerngren, Head of Commerical på PharmaRelations.

För mer information vänligen kontakta
Anders Tjerngren, e-post [email protected] eller telefon 070-165 22 79