PI Academy

pi-academy

 

 

 


PI Academy är den del av Pharma Industry som arrangerar och genomför utbildningar riktade mot företag inom Life science och sjukvården.

Aktuella utbildningar:

Digital Marknadsföring, Grand Hotel Saltsjöbaden, 24-25 september 2019
Första kurstillfället blev en succe. 16 deltagare gav utbildningen 4,5 på en femgradig skala. Samtliga kunde tänka sig att rekommendera kursen till en kollega. Nu har du också chansen att gå denna utbildning. Marknadslandskapet har förändrats och blivit rikare. De äldre kommunikationskanalerna har kompletterats med nya digitala möjligheter. Hur hittar du rätt mellan alla alternativ? När är det bäst att annonsera i en tidning och när är det kanske bäst att kommunicera via webcast? Det och mycket annat kommer du lära dig under dessa två matnyttiga dagar.
Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med marknadsföring och vill förbättra din kompetens inom de nya digitala kanalerna. Du kanske arbetar som produktchef, marknadschef eller någon annan befattning där du behöver hitta rätt marknadskanal för att nå din målgrupp.
Kort info om utbildningen

Boosta ditt ledarskap i Life Scienceindustrin, 13-14 november 2019
Ledarskap ställer allt högre krav på att både förstå individens utveckling och hur man driver engagemang för att i slutänden bidra till organisationens resultat. Utbildningen vänder sig till nya men även mer erfarna chefer samt personer som arbetar i roller med ett tydligt informellt ledarskap inom life-science industrin.
Kort info om utbildningen.

Market Access, Grand Hotel Saltsjöbaden, 19-20 november 2019
Vi har nu genomfört fyra utbildningar.  80 personer från ett 30-tal företag inom pharma och medtech tyckte att kursen levde upp till eller överträffade de förväntningar som fanns på utbildningen. Dessa kunde också tänka sig att rekommendera kursen vidare till kollegor.

Vi kommer under de här två dagarna fokusera på att ge deltagarna en god grundläggande förståelse för market access landskapet i Sverige.
Kursen lämpar sig för tex KAMs, MSLs, och de flesta funktioner inom marknad/sälj som behöver fördjupad kunskap i området.
Kort info om Marketaccess

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse för detta tillfälle: redaktionen@pharma-industry.se