PI Academy

pi-academy


PI Academy är den del av Pharma Industry som arrangerar och genomför utbildningar riktade mot företag inom Life science och sjukvården.


Aktuella utbildningar:

Nyhet! Nu finns även möjlighet till att delta i våra utbildningar på distans via zoom. (antalet på distans behöver vara minst tre för att detta ska erbjudas)

Market Access, Grand Hotel Saltsjöbaden, 9-10 november.
Vi har nu genomfört sex utbildningar.  128 personer från ett 30-tal företag inom pharma och medtech tyckte att kursen levde upp till eller överträffade de förväntningar som fanns på utbildningen. Dessa kunde också samtliga tänka sig att rekommendera kursen vidare till kollegor.

Vi kommer under de här två dagarna fokusera på att ge deltagarna en god grundläggande förståelse för market access landskapet i Sverige.
Kursen lämpar sig för tex KAMs, MSLs, och de flesta funktioner inom marknad/sälj som behöver fördjupad kunskap i området.
Kort info om Marketaccess

Digital Marknadsföring, Grand Hotel Saltsjöbaden, 23-24 november.
Vi har nu genomfört utbildningen tre gånger. Alla gängen har tyckt att kursen varit väldigt bra. Betyg första gången 4,5 resp andra gången 4,6 och tredje gången 4,6. Samtliga deltagare kan tänka sig att rekommendera kursen till en kollega.

Marknadslandskapet har förändrats och blivit rikare. De äldre kommunikationskanalerna har kompletterats med nya digitala möjligheter. Hur hittar du rätt mellan alla alternativ? När är det bäst att annonsera i en tidning och när är det kanske bäst att kommunicera via webcast?
Det och mycket annat kommer du lära dig under dessa två matnyttiga dagar.
Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med marknadsföring och vill förbättra din kompetens inom de nya digitala kanalerna. Du kanske arbetar som produktchef, marknadschef eller någon annan befattning där du behöver hitta rätt marknadskanal för att nå din målgrupp.
Kort info om digital marknadsföring

En liten teaser om vad du kan få lära dig av vår kursledare Fredrik Holmboe

 

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse för detta tillfälle: redaktionen@pharma-industry.se