PI Academy

pi-academy


PI Academy är den del av Pharma Industry som arrangerar och genomför utbildningar riktade mot företag inom Life science och sjukvården.

Aktuella utbildningar:

Nyhet! Nu finns även möjlighet till att delta i våra utbildningar på distans via zoom.

Digital Marknadsföring, Grand Hotel Saltsjöbaden, 13-14 oktober 2020
Vi har nu genomfört utbildning två gånger. Båda gängen har tyckt att kursen varit väldigt bra. Betyg första gången 4,5 resp andra gången 4,6. Vi kommer att genomföra utbildningen igen 12-13 maj 2020.

Marknadslandskapet har förändrats och blivit rikare. De äldre kommunikationskanalerna har kompletterats med nya digitala möjligheter. Hur hittar du rätt mellan alla alternativ? När är det bäst att annonsera i en tidning och när är det kanske bäst att kommunicera via webcast? Det och mycket annat kommer du lära dig under dessa två matnyttiga dagar.
Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med marknadsföring och vill förbättra din kompetens inom de nya digitala kanalerna. Du kanske arbetar som produktchef, marknadschef eller någon annan befattning där du behöver hitta rätt marknadskanal för att nå din målgrupp.
Kort info om utbildningen

Market Access, Grand Hotel Saltsjöbaden, 24-25 november 2020
Vi har nu genomfört fem utbildningar.  105 personer från ett 30-tal företag inom pharma och medtech tyckte att kursen levde upp till eller överträffade de förväntningar som fanns på utbildningen. Dessa kunde också tänka sig att rekommendera kursen vidare till kollegor.

Vi kommer under de här två dagarna fokusera på att ge deltagarna en god grundläggande förståelse för market access landskapet i Sverige.
Kursen lämpar sig för tex KAMs, MSLs, och de flesta funktioner inom marknad/sälj som behöver fördjupad kunskap i området.
Kort info om Marketaccess

 

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse för detta tillfälle: redaktionen@pharma-industry.se