PI Academy

pi-academy

 

 

 

 


PI Academy är den del av Pharma Industry som arrangerar och genomför utbildningar riktade mot företag inom Life science och sjukvården.

Aktuella utbildningar:

Market Access, Grand Hotel Saltsjöbaden, 28-29 november 2018
Vi har nu genomfört två utbilningar.  38 personer från nästan lika många företag inom pharma och medtech tyckte att kursen levde upp till eller överträffade de förväntningar som fanns på utbildningen.
Dessa kunde också tänka sig att rekommendera kursen vidare till kollegor.  Skynda dig att anmäla dig för att försäkra dig om en plats till höstens kurs.

Vi kommer under de här två dagarna fokusera på att ge deltagarna en god grundläggande förståelse för market access landskapet i Sverige.
Kursen lämpar sig för tex KAMs, MSLs, och de flesta funktioner inom
marknad/sälj som behöver fördjupad kunskap i området.
Kort info om Marketaccess

Produktchefskurs 2.0, 4-5 december 2018, Ulfsunda Slott, Stockholm
Genom åren har PI-Academy utbildat c:a 200 produktchefer i Strategisk  marknadsplanering.Vi har många gånger fått frågan om det inte finns någon fortsättning.Svaret har varit nej, tills nu. Vi har satt ihop två fullspäckade dagar som ger dig ny energi på jobbet.
Utbildningen passar även andra personer som arbetat ett flertal år på marknadsavdelning och vill fördjupa sina kunskaper inom främst det digitala området.
Kort info om utbildningen

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse för detta tillfälle: redaktionen@pharma-industry.se