Michelle Werner ny marknadsbolagschef för AstraZeneca Nordic-Baltic

Michelle Werner ny marknadsbolagschef för AstraZeneca Nordic-Baltic
Michelle Werner har tillträtt som chef för AstraZenecas nordisk-baltiska marknadsbolag. Hon kommer närmast från en tjänst som chef för AstraZenecas verksamhet inom cancer i USA. Michelle har arbetat på AstraZeneca i snart tre år, och på ett antal andra läkemedelsföretag under totalt 20 år, bland annat i Frankrike och Storbritannien.

”Jag är verkligen glad över att ha fått möjligheten att leda det Nordisk-Baltiska marknadsbolaget, och att arbeta i Sverige där AstraZeneca har en lång historik och stor närvaro”, säger Michelle Werner. ”I Norden och Baltikum bedrivs världsledande forskning och sjukvård. Det är oerhört viktigt för AstraZeneca att fortsätta att utveckla den goda samverkan vi har med hälso- och sjukvården, akademin och andra aktörer för att uppnå medicinska genombrott och en högkvalitativ vård för patienterna”.

Michelle Werner efterträder Stefan Woxström, som efter drygt tre år som chef för AstraZenecas nordisk-baltiska marknadsbolag fått uppdraget att leda AstraZeneca i Japan.


 Michelle Werner, Country President för AstraZeneca Nordic-Baltic

 

Kontaktperson:
Petra Eurenius, Kommunikationschef AstraZeneca Nordic-Baltic, mobil: 0709-186562