Cirio rekryterar Hanna Tilus och förstärker ytterligare sitt life science erbjudande

Cirio advokatbyrå fortsätter att förstärka sin life science-praktik genom att rekrytera Hanna Tilus. Hon ansluter som delägare den 1 oktober 2021.

“Vi är väldigt glada över att Hanna ansluter till Cirio och vårt life science-team. Vi ser Hanna, med hennes breda juridiska kompetens inom IP och tech som ett väldigt värdefullt komplement till vårt erbjudande till life science-bolag och den framväxande svenska digitala hälsovårdssektorn”, säger Per Hedman, ansvarig för life science på Cirio.

“Jag är stolt över att kunna välkomna Hanna till byrån. Life science är ett kärnområde för Cirio och Hanna förstärker vårt redan starka erbjudande. Hennes breda kompetens inom IP och tech kommer också att gagna våra klienter i andra sektorer, i tillägg till vårt redan idag starka IP-erbjudande”, säger David Frydlinger, managing partner på Cirio.

Hanna Tilus

Hanna ansluter till Cirio från Roschier och har tidigare arbetat som bolagsjurist på det globala life science-bolaget Bayer och före dess på Lindahls Stockholmskontor (nu Cirio). Hanna är en erkänt duktig IP-jurist, kombinerad med expertis inom regulatoriska frågor inom life science, marknadsrätt, tech och dataskydd. Hanna har nästan femton års erfarenhet inom life science.

A holistic approach to business law

Cirio är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer med spetskompetens inom bland annat transaktioner, operativ juridik, konkurser och tvister, samt inom växande områden såsom digitalisering, förnybar energi, life science och fastigheter. Hos Cirio är förståelsen hög för att affärsjuridik är en del av en större kontext, och att en djupgående insikt i såväl affären som omvärldens förändringar är en förutsättning för framgång. Genom att placera juridiken i sitt sammanhang är byråns målsättning att hjälpa våra klienter till framgång och samtidigt bidra till att forma den juridiska infrastrukturen för framtidens näringsliv och samhälle.

För mer information, vänligen kontakta:

David Frydlinger, Managing partner

[email protected]

0766-170985