Techarenan x TV4 i Almedalen

Techarenan och TV4 ingår i samarbete för Almedalsveckan 2024. TV4 kommer i samarbete med Techarenan att arrangera panelsamtal på Techarenans stora scen under Almedalsveckan i Visby den 26 och 27 juni.

Panelerna är öppna för alla besökare och tillgängliga online på TV4:s streamingplattform TV4 Play. Diskussionerna kommer att belysa viktiga samhällsfrågor kopplade till AI, demokrati, teknik och media.

– Vi ser fram emot detta samarbete och att tillsammans ta upp viktiga frågor och diskussioner kopplade till tech och framtidens samhälle med TV4. Techarenan har fokuserat på entreprenörskap, innovation och hållbarhet i nästan ett decennium, och vi har märkt ett växande intresse bland allmänheten för dessa ämnen. Därför är detta samarbete ett naturligt steg för oss, särskilt med tanke på Almedalsveckans betydelse, säger Omid Ekhlasi, vd och grundare av Techarenan.

Under Almedalsveckan kommer Techarenan att arrangera mer än 40 panelsamtal kring teman innovation, entreprenörskap, hållbarhet och vårt samhälles framtid. Scenprogrammet kommer att innehålla företagsledare, företagare, ministrar, partiledare, experter, investerare och representanter från offentlig sektor och akademi.

Techarenan i Almedalen 2024 äger rum den 26-28 juni i Visby, Gotland.
Läs mer på Techarenen.