Sprida

Produkter/tjänster:

Strategi, design, koncept/idé, produktlanseringar, kampanjer, event/mässa, webbdesign, gränssnittsutveckling/appar. Våra kompetenser är fördelade på projektledning, copywriting, art direction, formgivning, medicinska texter och dokumentation, digital design och programmering,

Kontaktpersoner/e-post:
[email protected]

Antal anställda:
11

I ständig rörelse sedan 1997

Vi är en reklambyrå i Stockholm som sedan 1997 ägnat dagarna åt att hitta rätt strategier, idéer och design åt en mängd företag inom olika branscher. Särskilt duktiga är vi på hälsa och medicin. Healthcare har alltid varit vårt specialistområde. Vi har genom åren haft långa och framgångsrika samarbeten med stora läkemedelsföretag, där vi jobbat med all typ av marknadskommunikation för den nordiska marknaden.

De senaste åren har vi stärkt vårt digitala erbjudande med ett team som enbart jobbar med digital produktion. Vi hjälper de flesta av våra kunder med att öka deras digitala närvaro genom att skapa interaktiva lösningar för webbplatser, smartphones och läsplattor med fokus på design, funktion och användarvänlighet.

Vad kan vi hjälpa dig med? Behöver du kanske uppdatera ett globalt material, ta fram ett kommunikationskoncept, bygga en smartare webb, skriva saker på ett nytt sätt eller har du ingen aning vart du ska börja? Hör av dig!

 

 

The BlocPartners Nordic

JOBBAR DU PÅ LÄKEMEDELSBOLAG OCH LETAR EFTER EN PARTNER
SOM KAN DIN MARKNAD? DÅ HAR DU KOMMIT RÄTT!

BlocPartners Nordic levererar medicinsk marknadsföring, medicinsk kommunikation och regulatorisk service för hela Norden
• Välriktad kommunikation med läkare, sjuksköterskor, patienter, konsumenter och andra beslutsfattare som du vill ska se, förstå och relatera till ditt varumärke.

Hög medicinsk kompetens
• Medicinska copywriters som är läkare och forskare.
• Hög kvalitet – välgrundat, språkgranskat, flera kontrollinstanser.

Inom regelgränserna
• Kontinuerligt uppdaterade inom ländernas regelverk för marknadsföring av läkemedel i Norden (IMA certifikat, MCA 1,2 och 5).
• Tillgång till expertkompetens inom varje marknad.

Veeva Vault PromoMats / Zinc MAPS
• Hantering av hela arbetsflödet i PromoMats eller Zinc MAPS – från innehållsskapande, referensannotering och granskning under arbetets gång fram till slutgiltigt godkännande.

Lång erfarenhet
• Verksam inom Life Science sedan 1999.

Trygghet, kreativitet och aktualitet/omvärldsbevakning
• Prisbelönta reklamkoncept.
• Deltagande i internationellt juryarbete (CannesLions, Globalawards, Lisbon Health).

Del av the BlocPartners, det ledande globala nätverket med OBEROENDE kreativa byråer inom Life Science
• Unika insikter, kompetens och resurser vad gäller lokala regulatoriska frågor och kulturella aspekter.

 

Kontakt:
Hans Lindh, [email protected], 070 728 98 00
Jörgen Mattsson: [email protected], 070 003 97 70

 

 

 

 

 

 

Prenumerera