Dualia

Önskar du att du visste mer om digital marknadsföring, specifikt ur ett LER-perspektiv, och funderar på hur det ska implementeras i befintliga processer, produktplaner eller dagligt operativt arbete?
Behöver säljkåren eller andra kundmötande yrkesgrupper en förklaring på frågan ”Varför?” det är viktigt med insatser som ökar den digitala konkurrenskraften?
Arbetar ni med digitalisering eller digital transformation? Eller önskar att ni gjorde?

Affärsidé:
Dualia hjälper individer och företag i läkemedelsbranschen som genom digitala strategier och initiativ vill öka sin konkurrenskraft och närvaro på marknaden.
Det sker genom konsultuppdrag (från ledarskapsstöd och spot-insatser till längre uppdrag) och utbildning samt föreläsning med målet att öka den generella kunskapen om digital marknadsföring, dess värde för organisationen och tillämpning i vardagen.

Produkter/tjänster:
Digital strategi (ex epost, hemsidor, eRep/eMSL, webinar), digital transformation, multichannel marketing, konverteringsoptimering, utbildning, föreläsning, ledarskapsstöd.

Kontaktperson:
Fredrik Holmboe, [email protected], 072-9757000

Med sälj, digitalt och service
Mer än 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring där det senaste decenniet varit inom läkemedelsbranschen gör att sälj och läkemedelsbolagens marknadsförutsättningar är fundamentet i verksamheten.
Ledorden är: Värde för kunden

Marknadsföring är idag både analog och digital och vi finns där från idé och strategi till genomförande och produktion med målet att ni alltid ska vara relevanta och värdebringade för era kunder.
Finns det ett behov att utbilda kollegorna i ”Varför” digitala initiativ kommer, att öka den digitala mognaden eller att få igång ett en digital transformation i organisationen?

Ring redan idag för ett förutsättningslöst möte! 072-9757000
Vi utlovar ett värdefokuserat, nära och öppet samarbete från det lilla bolaget med personligt kontakt, en hög grad av tillgänglighet där era behov är i fokus.

 

 

 

 

 

Ashfield Nordic AB

The leading Outsourcing & Recruitment partner within Life Science in the Nordics

Ashfield Nordic är en ledande leverantör av outsourcing- och rekryteringstjänster inom försäljning, marknad och medicinsk kommunikation gentemot läkemedelsindustrin och medicintekniksektorn på den Nordiska marknaden. Globalt finns Ashfield representerat i 23 länder med över 8000 medarbetare. I Norden har vi ett 100-tal medarbetare.

Vi erbjuder flexibla lösningar för outsourcing-, rekrytering- och kontaktcentertjänster som kan skräddarsys efter dina behov. Inom de nordiska länderna samarbetar vi nära med många kunder som uppskattar blandningen av helhetslösningar, lokal marknadskunskap och samarbeten med vårt kompetenta team av konsulter.

Våra tjänster

  • Outsourcing
  • Rekrytering
  • Performance Excellence – Coachning av chefer och medarbetare
  • Nurse Advisors
  • Vårdgivare
  • Digitala strategier
  • Kontaktcenter

Kontaktpersoner

Helena Nyrén, Managing Director
E
[email protected]

Anton Ekblom, Business Development Director
E
[email protected]

Martin Lindgren, Business Development Manager
E [email protected]

Morgan Eilenberg, Head of Operations
E [email protected]

 

 

 

The BlocPartners Nordic

JOBBAR DU PÅ LÄKEMEDELSBOLAG OCH LETAR EFTER EN PARTNER
SOM KAN DIN MARKNAD? DÅ HAR DU KOMMIT RÄTT!

BlocPartners Nordic levererar medicinsk marknadsföring, medicinsk kommunikation och regulatorisk service för hela Norden
• Välriktad kommunikation med läkare, sjuksköterskor, patienter, konsumenter och andra beslutsfattare som du vill ska se, förstå och relatera till ditt varumärke.

Hög medicinsk kompetens
• Medicinska copywriters som är läkare och forskare.
• Hög kvalitet – välgrundat, språkgranskat, flera kontrollinstanser.

Inom regelgränserna
• Kontinuerligt uppdaterade inom ländernas regelverk för marknadsföring av läkemedel i Norden (IMA certifikat, MCA 1,2 och 5).
• Tillgång till expertkompetens inom varje marknad.

Veeva Vault PromoMats / Zinc MAPS
• Hantering av hela arbetsflödet i PromoMats eller Zinc MAPS – från innehållsskapande, referensannotering och granskning under arbetets gång fram till slutgiltigt godkännande.

Lång erfarenhet
• Verksam inom Life Science sedan 1999.

Trygghet, kreativitet och aktualitet/omvärldsbevakning
• Prisbelönta reklamkoncept.
• Deltagande i internationellt juryarbete (CannesLions, Globalawards, Lisbon Health).

Del av the BlocPartners, det ledande globala nätverket med OBEROENDE kreativa byråer inom Life Science
• Unika insikter, kompetens och resurser vad gäller lokala regulatoriska frågor och kulturella aspekter.

 

Kontakt:
Hans Lindh, [email protected], 070 728 98 00
Jörgen Mattsson: [email protected], 070 003 97 70

 

 

 

 

 

 

Prenumerera