SDS rekryterar Ulrika Anderson till befattningen Director Business Management till ledningsgruppen

SDS Life Science rekryterar Ulrika Andersson som Director Business Management. Ulrika tillträder i rollen under augusti.

Ulrika Andersson

Ulrika, senast kommersiellt ansvarig för Recipharms

produktutvecklingstjänster, är i grunden utbildad apotekare vid Uppsala universitet. Hennes huvudsakliga fokus hos SDS Life Science blir att förbättra försäljningsprocesser, kundvård och stärka lönsamheten för företaget. Tidigare har Ulrika arbetat med farmaceutisk utveckling på Astra Zeneca i 15 år.

Det ska bli otroligt kul att jobba på SDS. Det är en spännande roll eftersom SDS Life Science arbetar med en mångfald av kunder, små och stora, med komplexa utmaningar och mångfacetterade behov. Jag ser fram emot att stärka kundprocesserna i ett så kompetenstätt och expansivt företag, säger Ulrika.

Maria Lundberg, VD för SDS Life Science, kommenterar.

-Ulrika har stor erfarenhet både från branschen och från att utveckla affärsprocesser. Hon är dessutom en otroligt organiserad projektledare. Varje bolag som jobbar med läkemedelsutveckling har en egen unik resa, med tuffa krav på framdrift, så det krävs stor sakkunnighet även i affärsutveckling, och det krävs struktur – den kombinationen har Ulrika, säger Maria.