Rippler stärker Life Science-erbjudandet

Rippler Communications stärker sitt Life Science-erbjudande ytterligare genom att rekrytera Henrik Westdahl. Henrik kommer att ha en central roll i Ripplers erbjudande främst inom Life Science och Public Affairs. Henrik Westdahl har under de senaste 10 åren bland annat varit konsult inom PR och Public Affairs på Life Science-byrån Effector i Köpenhamn, PR-specialist på byrån Value not Noise i Malmö, samt pressansvarig och politisk rådgivare i sjukvårdsfrågor för regionstyrelsen i Region Skåne. Senast kommer han från en roll som senior Life Science-rådgivare på Gullers Grupp. 

– Som strategisk fullservicebyrå har Rippler ett starkt kunderbjudande med specialister inom alltifrån digitalt och hållbarhet till IR och Life Science. Jag ser fram emot att bidra till att ta Ripplers Life Science-affär till nästa nivå med mina erfarenheter och kompetenser inom PR, Public Affairs och Market Access, säger Henrik Westdahl. 

– Life Science är en av Sveriges viktigaste branscher med en hög innovationsgrad och tillväxttakt, samtidigt är området hårt reglerat när det kommer till marknadsföring. Det ställer krav på smart kommunikation och erfarna samarbetspartners som är väl insatta i regelverk, utmaningar och möjligheter som bolagen står inför. Vi är glada att Henrik har valt att ansluta sig till Rippler för att förstärka vårt redan starka erbjudande till kunder i såväl Sverige och Norden som globalt, säger Lina Ekros, ansvarig för Life Science och partner på Rippler. 

Under 2023 har Rippler fortsatt sin starka tillväxt och anställt tio nya konsulter. Sedan början av 2022 har byrån vuxit från 15 till nära 30 heltidsanställda konsulter