Nu möts vi i nya former – Pharma Industry 2.0

Pharma Industry är forumet för folket, företagen, affärerna & politiken i läkemedelsindustrin sedan 1998. Många av er som läser detta känner kanske Pharma Industry (pe-ii), som branschens egen tidning, som den startades av Patrik Gustavsson och Niclas Ahlberg 1998. Det var på Riksstämmornas och branschfesternas tid. Idag jobbar branschen på ett litet annat sätt, men fortfarande är mötet mellan människor i hälso- och sjukvårdens ekosystem helt avgörande för framtidens innovativa hälso-och sjukvård.

Den digitala tidningen har gått i graven men 2024 satsar Pharma Industry på ett nytt format och lanserar detta veckobrev pi fokus, som kommer hålla dig ajour med vad som händer i branschen.

Under året erbjuder vi även mötesplatser med olika fokus, så att du som jobbar i eller med läkemedelsindustrin ges möjlighet att ha en djupare dialog med dina kunder, samarbetspartners, beslutsfattare, politiker, KOLs och andra stakeholders.

Det redan mycket populära och uppskattade pi after work i Forskaren blir en återkommande viktig mötesplats med branschens kollegor. Vi bjuder in till öppna arenor för en bredare målgrupp, och vi skräddarsyr mindre och slutna möten för fri och öppen dialog på olika teman och ämnesområden.

pi fokus håller dig uppdaterad om läkemedelsindustrin och dess samarbetspartners, kollegor på nya poster, platsannonser och tipsar om branschens möten.

Karriärsajten som vi har lärt känna som Pharmajobb.se med läkemedelsindustrins platsannonser integrerar vi nu i Pharma Industry under namnet pi jobb.

Ni fattar vad jag menar. Vi bygger broar och vi möts i olika forum och det är dessa möten och den intensiva passion för arbetet som driver forskningen, utvecklingen och innovationerna framåt. Samverkan.
Vi har en stark läkemedelsindustri i Sverige. Så många företag, stora och små, som alla är en länk i kedjan, lika viktiga, för forskningen och vetenskapen.

Jag ser fram emot att se er alla därute i industrins ekosystem, hör av er till mig med nyheter eller andra kul aktiviteter ni gör därute i verkligenhet. Gärna i samverkan.

Kom ihåg att skicka info och nyheter från din verksamhet till redaktionen.

Signa upp dig för veckobrev och inbjudningar här.

 

Det är en fröjd för mig att ta över rollen som chefredaktör för pi. Jag har gjort branschtidningar tidigare, om det kan jag berätta mer när vi ses.

Välkomna att hänga med Pharma Industry 2.0!

Ulrika Nyberg
Chefredaktör