Gullers Grupp expanderar inom life science

Gullers Grupp har på kort tid vuxit till Nordens största byrå inom life science. För att ytterligare stärka erbjudandet rekryterar man nu fem personer med spetskompetens inom området. Bland annat etableras nu fysisk närvaro inom life science i Öresundsregionen.

Gullers Grupp är Nordens ledande byrå för samhällsaktörer. Uppdragsgivarna finns i alla sektorer, men den snabbast växande är life science. I takt med att information finns mer tillgänglig för patienter och anhöriga ökar kraven på vården att kommunicera. Samma krav ställs på läkemedelsföretagen som behöver göra sina produkter tillgängliga för professionen och patienten. I en snabb tillväxt stärker Gullers Grupp nu erbjudandet ytterligare genom fem rekryteringar.

Pella Persdotter Feldtmann har lång erfarenhet av life sciencekommunikation i alla former – som byråledare och affärsområdesansvarig. Hon kommer närmast från egen verksamhet. Pella kommer att utgå från Gullers Grupps kontor i Malmö.

Henrik Westdahl är seniorkonsult och kommunikationsstrateg. Han har bred erfarenhet från byråer inom life science-branschen i Sverige och Danmark och har även arbetat som politisk rådgivare i sjukvårdsfrågor på Region Skåne.

Paulina Akeus är medical writer och kommer närmast från byrån The Bloc Partner Nordic. Hon har en bakgrund som forskare på Göteborgs universitet och har en PhD i medicin.

Hanna Ewerlöf är produktionsledare som närmast kommer från byrån Bilbo.

Saga Widholm är produktionsledare. Närmast kommer hon från byrån Granath.

– Det som många uppdragsgivare lyfter som vår styrka är att vi parar den stora byråns kraft med spetskompetens inom life science. Vår affär växer snabbt och vi välkomnar denna kvintett som förstärker oss. Lite extra bra känns det att vi nu får expertis inom life science fysiskt på plats i Öresundsregionen där så mycket händer på detta område, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.