Farmacia Nordic förvärvar Vaxol

Farmacia Nordic AB är en ny aktör inom läkemedelsindustrin, tillkännager förvärvet av brittiska Vaxol Ltd, ägare av den välkända öronvax-produkten VAXOL, som finns på 16 marknader. Detta strategiska förvärv ger Farmacia Nordic en position som en ledande aktör inom behandling av öronvax och markera en ny fas av tillväxt och innovation för företaget.

Genom att förvärva Vaxol Ltd förstärker Farmacia Nordic sin förmåga att erbjuda marknaden lösningar och att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt. Denna affär markerar en viktig milstolpe i företagets strävan att utveckla och expandera sin produktportfölj och som en partner att lita på inom behandling av öronvax.

”Vi är mycket glada över att kunna välkomna Vaxol  Ltd och produkten VAXOL till Farmacia Nordic -familjen,” säger Johan Bloom, VD för Farmacia Nordic AB. ”Detta förvärv är ett bevis på tillväxt och vårt engagemang för att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder över hela världen.”

Genom att kombinera Farmacia Nordics expertis och resurser med den välkända produkten VAXOL från Vaxol Ltd, kommer företaget att kunna driva innovation och skapa ännu större värde för kunder och partners. ”Vi ser fram emot att fortsätta att arbeta tillsammans med Vaxol Ltd-teamet för att uppnå gemensamma mål och framgångar”, säger Johan Bloom.