Erik Sundquist utsedd till ny VD i Peptonic Medical AB

Styrelsen för Peptonic Medical AB (publ) (”Peptonic” eller ”företaget”) meddelar idag att Erik Sundquist tillträder som VD efter Johan Inborr.

Erik Sundquist kommer från dagens datum att ta över VD rollen för Peptonic Medical. Erik har en dokumenterad historia av framgångsrika kommersialiseringsroller inom medtech internationellt för bland annat Q-med i Asien inom området kvinnohälsa. Erik har jobbat inom Peptonic som konsult sedan 2017 och tillträder nu som VD för att kunna utveckla försäljningen globalt. Han känner bolaget väl.

Erik Sundquist

Erik Sundquist

– Vi är mycket glada att få välkomna Erik Sundquist som VD i Peptonic Medical för att leda våra kommersialiseringsaktiviteter i USA och Asien för att bidra till en fortsatt snabb tillväxt i vårt företag, säger Hans von Celsing, ordförande för Peptonic.

Erik Sundquist efterträder Johan Inborr som lämnar sin anställning för Peptonic Medical för att övergå till en konsultativ roll. Johan Inborr kommer att vara kvar i bolagsgruppen för att fortsätta stödja utvecklingen för bolaget.

– Johan Inborrs kompetens och erfarenhet är mycket viktigt för bolaget och vi är glada att vi tillsammans kan fortsätta utveckla bolaget, säger Hans von Celsing.

För mer information, kontakta:
Marianne Ostlund
Mobil: +46 70 510 10 34
E-post: [email protected]

Erik Sundquist, VD Peptonic Medical AB
Mobil: +46 72 249 90 43
E-post: [email protected]

Denna information är sådan som PEPTONIC Medical AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-04-14 16:30 CET.