Ectin Research AB utser ny Chief Financial Officer

Ectin Research AB meddelar att man utser Kristofer Svensson som ny CFO (Chief Financial Officer). Kristofer tillträder sin nya roll 1 september och ersätter Michael Owens som slutar på egen begäran för att gå i pension.  

Kristofer Svensson efterträder Michael Owens som innehaft rollen som CFO hos Ectin sedan 2021 och nu beslutat att gå i pension. Kristofer är utbildad ekonom från Stockholm Business School och har omfattande erfarenhet som ekonomichef både inom onoterade och noterade bolag. För närvarande innehar Kristofer rollen som CFO hos Gabather AB, Sinfonia Biotherapeutics AB och Bioextrax AB. Kristofer kommer påbörja arbetet som CFO för Ectin 1 september 2023.

– Jag vill börja med att tacka Michael för hans gedigna arbete och den viktiga roll han har spelat hos Ectin, särskilt sedan börsnoteringen. Samtidigt är jag glad att välkomna Kristofer som Ectins nya CFO. Med sin breda erfarenhet är jag övertygad om att Kristofer kommer att bli en betydande tillgång för Ectin framöver, kommenterar Anna Sjöblom-Hallén, vd för Ectin.