Catharina Bergold börjar hos H&P Search & Interim

H&P Search & Interim meddelar att man fortsätter att expandera verksamheten på flera sätt inför 2020, då bolaget fortsätter att leverera mycket positiva resultat.

Catharina Bergold

Catharina Bergold

För att möjliggöra ytterligare tillväxt har bolaget nyligen anställt Catharina Bergold, som börjar hos H&P Search & Interim i december 2020. Catharina är utbildad apotekare och har jobbat med rekrytering inom läkemedelsbranschen de senaste fem åren. Hon har mer än 20 års erfarenhet av ledande roller inom läkemedelsbranschen.

Catharina började sin karriär inom Regulatory Affairs för att sedan gå vidare inom Market Access och hälsoekonomi och inom marknadssidan. Hon har även arbetat på bransch-organisationen, LIF, med fokus på marketaccessfrågor på nationell och regional nivå samt med medicinska fokusgrupper.

H&P Search & Interim finns nu i Stockholm och Uppsala. Ytterligare utökning av verksamheten sker i december 2020, då H&P Search & Interim även öppnar kontor i Lund, på IDEON, för att ytterligare stärka sin lokala närvaro i Öresund och ge ännu högre servicenivå till Life science industrin i Skåne och Danmark.