Ann-Charlotte Beckman Scandinavian CRO:s nya styrelseordförande

Scandinavian CRO (SCRO) är en fullservice kontraktsforskningsorganisation som hjälper industri och akademi att utveckla läkemedel och medicintekniska produkter som förbättrar patienternas hälsa.

Ann-Charlotte Beckman.

I över 15 år har grundare & vd Ulrika Hammarström fokuserat på att bygga ett hållbart företag med en stark företagskultur och värdebaserat ledarskap. Som tvåfaldig vinnare av Gasell från Dagens Industri har SCRO visat på en hållbar tillväxt och siktar på att fortsätta expandera i Skandinavien.

Som en del av detta tillväxtfokus är SCRO stolta över att tillkännage Ann-Charlotte Beckman som sin nya styrelseordförande. Ann-Charlotte har över 30 års erfarenhet inom life science som entreprenör, vd, styrelseledamot, rådgivare och investerare. Hon är en pionjär inom digital hälsa och har arbetat inom både pharma och medicinteknik.

Ulrika Hammarström.

– Ann-Charlottes meritlista är imponerande och hennes djupa förståelse för branschen kommer att vara ovärderlig för att uppnå SCRO:s mål, säger Ulrika Hammarström, grundare och vd på Scandinavian CRO.

– SCRO är ett snabbt växande företag med en solid grund byggd på en stark, värdebaserad kultur. Jag inspireras av teamet och ser fram emot att vara en del av att växa verksamheten, tillägger Ann-Charlotte Beckman, styrelseordförande i styrelsen.