Ingrid Helander ny chefredaktör för Läkemedelsvärlden.se

Vi är mycket glada att kunna välkomna Ingrid Helander som ny chefredaktör för Läkemedelsvärlden.se. Ingrids erfarenhet som journalist, chefredaktör och att skapa nyhetsevent kompletterar Apotekarsocieteten och tidningen på ett optimalt sätt. Vi ser ett stadigt ökande intresse och antal läsare för Läkemedelsvärlden.se, och Ingrid kommer att ytterligare vidareutveckla tidningen för att ta den till nästa nivå., säger Karin Meyer VD på Apotekarsocieteten.

Ingrid Helander är utbildad biomedicinare vid Karolinska Institutet som efter examen sadlade om till journalist 2006 och har från 2009 haft fokus på Life Science-området. Närmast kommer Ingrid från tjänsten som chefredaktör för branschtidningen Life Science Sweden där hon har arbetat sedan 2011, först som nyhetsredaktör och sedan oktober 2013 som chefredaktör

– Jag ser mycket fram emot att ta över som chefredaktör för Läkemedelsvärlden.se där jag tillsammans med övriga medarbetare kommer att fortsätta förvalta det utmärkta arbete som den tidigare redaktionen har gjort. Läkemedelsvärlden.se kännetecknas av hög kvalitet och trovärdighet och genom att bli ännu tydligare och vassare är min ambition att tidningen ska vara en självklar nyhetskälla för alla i läkemedelskedjan och en stark röst i debatten. Det finns otroligt mycket kunskap inom Apotekarsocieteten som jag ser kan bidra till detta, säger Ingrid Helander.

Ingrid Helander ersätter Petra Hedbom, som har gått vidare till nya utmaningar

 

Ingrid_Helander