Sprida

Digital Media, Medical writing, Reklambyråer

Produkter/tjänster:

Strategi, design, koncept/idé, produktlanseringar, kampanjer, event/mässa, webbdesign, gränssnittsutveckling/appar. Våra kompetenser är fördelade på projektledning, copywriting, art direction, formgivning, medicinska texter och dokumentation, digital design och programmering,

Kontaktpersoner/e-post:
[email protected]

Antal anställda:
11

I ständig rörelse sedan 1997

Vi är en reklambyrå i Stockholm som sedan 1997 ägnat dagarna åt att hitta rätt strategier, idéer och design åt en mängd företag inom olika branscher. Särskilt duktiga är vi på hälsa och medicin. Healthcare har alltid varit vårt specialistområde. Vi har genom åren haft långa och framgångsrika samarbeten med stora läkemedelsföretag, där vi jobbat med all typ av marknadskommunikation för den nordiska marknaden.

De senaste åren har vi stärkt vårt digitala erbjudande med ett team som enbart jobbar med digital produktion. Vi hjälper de flesta av våra kunder med att öka deras digitala närvaro genom att skapa interaktiva lösningar för webbplatser, smartphones och läsplattor med fokus på design, funktion och användarvänlighet.

Vad kan vi hjälpa dig med? Behöver du kanske uppdatera ett globalt material, ta fram ett kommunikationskoncept, bygga en smartare webb, skriva saker på ett nytt sätt eller har du ingen aning vart du ska börja? Hör av dig!

 

 

Hemsida

www.sprida.se

Adress

Skeppargatan 24, 114 52 Stockholm

Besöksadress

Skeppargatan 24

Telefon

08-246701