Proffice Life Science AB

Bemanningstjänster, Rekryteringsföretag

Affärsidé:
Proffice Life Science är ett rekryterings- och konsultföretag med verksamhet inom branscherna medicinteknik, bioteknik, kemiteknik, läkemedel, livsmedel, miljö och apotek. Vi arbetar för att människor och företag skall utvecklas och växa. Målsättningen är att våra kandidater och konsulter får det perfekta jobbet och att våra kunder får just den kompetens de behöver.

Vi är ett bolag som drivs av naturvetare för naturvetare. Våra konsultchefer och rekryterare är själva naturvetare och/eller har arbetslivserfarenhet från life science branschen och är alltså inte bara specialister på rekrytering, personalledning och arbetsmarknadens lagar i allmänhet, utan på naturvetenskapliga kompetenser i synnerhet.

Våra konsulter är noga utvalda för att ge våra kunder bästa möjliga resursförstärkning och det är väldigt viktigt att våra konsulter trivs hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos våra konsulter och kunder. Inom rekrytering arbetar vi efter devisen ”rätt person på rätt plats”. Vi använder oss av en gedigen och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett unikt nätverk i branschen, vår egen kandidatbank samt en etablerad och bred annonsspridning på nätet.

Produkter/tjänster:
Som Nordens bemanningsspecialister sedan 1960 arbetar Proffice framgångsrikt med Rekrytering, Personaluthyrning och Omställning.

Personaluthyrning
Att ha visstids- eller projektanställda kan leda till att de går till andra företag. Att lära upp nya medarbetare kostar tid och pengar. Och att, som många gör, söka ny arbetskraft bland personer man redan känner, gör att man missar en mängd andra duktiga människor. Genom vår bemanning får du snabba, flexibla och träffsäkra lösningar på dina behov av kompetenta medarbetare.

Varför då anlita Proffice Life Science om du behöver hyra till exempel livsmedelskemister, farmakologer eller mikrobiologer? Svaret är enkelt vi är specialister som tillsätter specialister. Våra medarbetare inom Life Science har själva erfarenhet från branschen. Vi är också specialister på den nordiska arbetsmarknaden och dess lagar. Vi tillsätter tjänster inom olika områden såsom Forskning, Produktutveckling, Regulatory Affairs, Quality Assurance, Miljö- och kvalitetskontroll, Produktregistrering, Marknad och försäljning samt Produktion.

Rekrytering
Proffice Life Science arbetar efter devisen ”rätt person på rätt plats”. Det innebär att du ska göra det du är bra på och vi det vi är bra på. Därför ska du välja Proffice Life Science när du vill rekrytera personal. Att själv rekrytera specialistkompetens är svårt. Det tar tid, kostar pengar och du har inga garantier. Proffice Life Science gör det möjligt för dig att hitta just den specialistkompetens du söker, när du behöver den. Garanterat, tryggt och bekvämt.

Kontaktpersoner/e-post:
Försäljningschef region Stockholm/Mälardalen/Norr
Viktoria Bentinger
0733-43 45 72
[email protected]

Försäljningschef region Väst
(Göteborg med omnejd)
Mikael Levin
0733-43 41 25
[email protected]

Försäljningschef region Öresund
(södra Sverige och Danmark)
Nina Holst
0733-43 46 33
[email protected]

Marknadsrelaterade ärenden
Anneli Östlund
(VD-assistent/marknadskoordinator)
[email protected]

 

Hemsida

www.profficelifescience.se

Adress

Box 70368, 107 24 Stockholm

Besöksadress

Mäster Samuelsgatan 60 (HK)