Dualia

Digital strategi, Marknadsanalys/-strategi

Önskar du att du visste mer om digital marknadsföring, specifikt ur ett LER-perspektiv, och funderar på hur det ska implementeras i befintliga processer, produktplaner eller dagligt operativt arbete?
Behöver säljkåren eller andra kundmötande yrkesgrupper en förklaring på frågan ”Varför?” det är viktigt med insatser som ökar den digitala konkurrenskraften?
Arbetar ni med digitalisering eller digital transformation? Eller önskar att ni gjorde?

Affärsidé:
Dualia hjälper individer och företag i läkemedelsbranschen som genom digitala strategier och initiativ vill öka sin konkurrenskraft och närvaro på marknaden.
Det sker genom konsultuppdrag (från ledarskapsstöd och spot-insatser till längre uppdrag) och utbildning samt föreläsning med målet att öka den generella kunskapen om digital marknadsföring, dess värde för organisationen och tillämpning i vardagen.

Produkter/tjänster:
Digital strategi (ex epost, hemsidor, eRep/eMSL, webinar), digital transformation, multichannel marketing, konverteringsoptimering, utbildning, föreläsning, ledarskapsstöd.

Kontaktperson:
Fredrik Holmboe, [email protected], 072-9757000

Med sälj, digitalt och service
Mer än 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring där det senaste decenniet varit inom läkemedelsbranschen gör att sälj och läkemedelsbolagens marknadsförutsättningar är fundamentet i verksamheten.
Ledorden är: Värde för kunden

Marknadsföring är idag både analog och digital och vi finns där från idé och strategi till genomförande och produktion med målet att ni alltid ska vara relevanta och värdebringade för era kunder.
Finns det ett behov att utbilda kollegorna i ”Varför” digitala initiativ kommer, att öka den digitala mognaden eller att få igång ett en digital transformation i organisationen?

Ring redan idag för ett förutsättningslöst möte! 072-9757000
Vi utlovar ett värdefokuserat, nära och öppet samarbete från det lilla bolaget med personligt kontakt, en hög grad av tillgänglighet där era behov är i fokus.

 

 

 

 

 

Hemsida

www.dualia.se/

Adress

Viltorpsbacken 65, 16270 Vällingby

Besöksadress

Viltorpsbacken 65, 16270 Vällingby

Telefon

072-9757000