Sedana Medical rekryterar Thor Sundsvik som Nordisk Försäljningschef

Sedana Medical rekryterar Thor Sundsvik som Nordisk Försäljningschef
Sedana Medical rekryterar Thor Sundsvik som Nordisk Försäljningschef och etablerar sig därmed i Norden med egen försäljningsorganisation. Thor Sundsvik kommer närmast från Linde Healthcare och tillträder hos Sedana Medical den 25 september 2017.

Parallellt med den pågående kliniska studien som genomförs i Tyskland och inför ett planerat marknadsgodkännande för läkemedlet IsoConDa® (isofluran) i Europa, bygger Sedana Medical upp en internationell säljorganisation i egen regi på dess huvudmarknader kompletterad med externa distributörer och återförsäljare på övriga marknader

Sedana Medical har sedan flera år etablerat sig med egen försäljningsorganisation i Tyskland där man idag säljer AnaConDa med tillbehör. AnaConDa är en patenterad medicinteknisk produkt med en unik teknologi som gör det möjligt att sedera patienter med ett flyktigt anestetikum, IsoConDa. Bolaget har också sedan en tid tillbaka etablerat en egen försäljningsorganisation i Frankrike, vilken börjar ge resultat. Nu under hösten 2017 är det alltså dags för Bolaget att öppna för egen direktförsäljning även i Norden av AnaConDa och förberedelse för lanseringen av det blivande läkemedlet IsoConDa.