PharmaRelations stärker sin Medtech-kompetens i Sverige och Norge

Medtech-sektorn har alltid varit viktig för PharmaRelations och vi arbetar tillsammans med ett stort antal Medtech-kunder.

Åsa Norgren – med bakgrund från marknadsföring och försäljning hos bland annat Medtronic, PartnerMed och 3M, började sin nya tjänst som Talent Specialist ​​i augusti och kommer att stärka upp PharmaRelations Medtech-sektor. ”Åsa har ett starkt kommersiellt fokus, mycket drivkraft, är en affärs- och konceptutvecklare som kommer att bidra med många nya idéer på ett mycket konstruktivt sätt”, säger Anders Tjerngren, chef för PharmaRelations Commercial. ”Jag är övertygad om att hon kommer tillföra kompetens både till våra kunder men även till oss på PharmaRelations.”

Sverre Slaastad – tillträdde sin nya tjänst i augusti som Head of Recruitment i Norge. Sverre har lång ledarerfarenhet från Pharma och Med Tech-industrin i Norge och Norden. Han har haft positioner som BUM, BUD, CM och Business Development Management i Novo Nordisk, Sanofi, Baxter, Philips Healthcare och Alere. ” Sverre tar med sig stor kompetens, nätverk och rätt attityd för att stärka PharmaRelations i Norge”, säger Kjetil Berg, Country Manager i Norge.