Niklas Claesson, ny Senior Partner på Bondi Executive Search

Niklas Claesson börjar idag den 10 december 2018 som Senior Partner på Bondi inom Healthcare & Life Sciences. Niklas kommer från tjänsten som Head of Commercial på PharmaRelations där fokus har varit på konsultlösningar och rekryteringar. Innan det har Niklas varit inom läkemedelsindustrin under cirka 18 år på olika ledande befattningar.

Niklas Claesson

-”Känns stort och spännande att gå in som partner i Bondi Executive då Bondi har varit vid min sida under hela min karriär från 1997. Jag är övertygad om att vår gemensamma kompetens, bakgrund och nätverk kommer kunden och kandidaten till nytta inom Life Sciences.  Fokus kommer att vara konsult/interimslösningar och rekryteringar inom Life Sciences”, säger Niklas Claesson.

-”Det är glädjande att välkomna Niklas till Bondi Executive där han med sig gedigna erfarenhet kan bidraga till att fortsätta bygga Life Science och attrahera talanger som i den globala talangmarknaden. Med Niklas på Bondi inom IRC Global Executive Partners stärker vi vår närvaro i en spännande tillväxtregion”, säger Jan Friberg, VD på Bondi Executive och Practice Leader, Healthcare & Life Sciences på IRC Global.