MSD välkomnar ny vd Marc Gailhardou

MSD välkomnar ny vd Marc Gailhardou

Vid årsskiftet välkomnar MSD den nye Vd:n Marc Gailhardou till det svenska kontoret i Hagastaden. Han kommer närmast från den europeiska koncernledningen för Sanofi Pasteur MSD (SPMSD) med ansvar för tio länder.

– Jag är stolt över att fortsätta bygga på SPMSDs tjugoåriga framgång och ser fram emot att stärka den ledande roll MSD har inom vacciner och förebyggande av infektionssjukdomar, säger Marc Gailhardou, ny vd på MSD i Sverige.

Marc Gailhardou är dr i farmakologi från Universitetet i Lyon och har en Magister i Hälsoekonomi och Market Access från London Business School. Han kommer till MSD i en spännande tid då MSD införlivar tio vacciner i produktportföljen och samtidigt har fullt fokus på flertalet produktlanseringar.

Han började sin karriär i SPMSD 2013, då kom han senast från Sanofi där han haft rollen som Senior direktör och kontorschef. Han har mer än 15 års erfarenhet av läkemedelsindustrin och är en energisk och engagerad ledare som har en rad framgångsrika affärsresultat i ryggen.