LINDH & PARTNERS GBG

Marknadsanalys/-strategi, Medical writing, Reklambyråer

Lindh & Partners är en fullservicebyrå inriktad på medicinsk marknadsföring. Vi kombinerar djup medicinsk kunskap med kreativitet och strategiskt tänkande. En marknad med hård konkurrens om beslutsfattares uppmärksamhet har varit vår nisch sedan 1999. Vi är med och skapar och förändrar uppfattningen om våra kunders produkter och tjänster, med målsättning att etablera starka varumärken.

Produkter & tjänster:
Vi har bred erfarenhet att skapa, utveckla och genomföra marknadsförings- sälj- och reklamaktiviteter i Norden och internationellt. Mer än 160 gånger i samband med lanseringar och fler gånger för att förändra positionen eller förbättra försäljningen för etablerade produkter och tjänster.

Enkelt uttryckt:
Ansvarar du för en nylansering, relansering eller kampanj, så kan vi hjälpa till att producera det materialet som behövs för att lyckas. Som garant finns vår medicinska copywriters och projektledare som förstår marknadens aktörer och kunder tillsammans med produktionsledare som hanterar Zinc.

Är det adaptering av en internationell kampanj, behöver säljarna bra och genomarbetade PPT- och Veeva-presentationer. Hemsidor, appar, animerad film, utställningar, mailingar, onlinekampanjer, kanske ett doskort är andra viktiga ingredienser som bidrar till framgång. Reklamfilm är en annan, när det handlar om receptfritt. Allt det gör vi – Vi vet. Vi kan.

Certifieringar:
IMA och VIMA
Advertisement in the Nordic Region
Veeva
PhD medicinska copywriters
Zinc
ARU
CQ5

Member of Indigenus

IND_logo_only_4C

Kontakt:
Hans Lindh, hans@lopgbg.se, 031 779 99 91
Jörgen Mattsson: jorgen@lopgbg.se, 031 779 99 96

 

 

 

 

 

 

Hemsida

www.lopgbg.se

Adress

Storgatan 4, 411 24 Göteborg

Besöksadress

Packhusplatsen 2

Telefon

031 779 99 90