Kjetil Berg ny Country Manager för PharmaRelations i Norge

Kjetil Berg ny Country Manager för PharmaRelations i Norge

PharmaRelations har sedan årsskiftet öppnat verksamhet i Norge och vi har nu kontor i samtliga nordiska länder, vårt senaste tillskott är Kjetil Berg som Country Manager i Norge.

  • Vi har under en längre period letat efter en person med högt driv och stort nätverk i Norge och är väldigt nöjda med att i Kjetil funnit en perfekt person att ta sig an rollen som Landschef för den norska marknaden. Kjetil har en lång erfarenhet som ledare och chef och besitter en väldigt bred kompetens som spänner sig över många olika terapiområden inom så väl läkemedels -och biotech branschen. Hans stora kontaktnät och förståelse för de förändringar som sker och skett i den norska Life Science industrin betyder förstås väldigt mycket för oss, menar Fredrik Anjou, VD på PharmaRelations.
  • PharmaRelations är ett spännande tillväxtbolag, och Nordens största totalleverantör av konsult och rekryteringstjänster till Life Science industrin. Efter över 20 år i ledande befattningar i olika Läkemedel och Biotech företag, så är den här utmaningen och positionen perfekt för min erfarenhet och kompetens. Som Country Manager i PharmaRelations får jag möjlighet att jobba nära Life Science industrin och samtidigt få vara en attraktiv arbetsgivare för personer i branschen och/eller de som önskar komma in i branschen, menar Kjetil Berg.
  • Jag är väldigt glad och nöjd över att ha rekryterat Kjetil som ansvarig för den norska marknaden och har inte minst höga förväntningar över vad Kjetil tillsammans med oss övriga 12 kollegor kan åstadkomma på den nordiska marknaden, avslutar Fredrik Anjou


Kjetil Berg