Kenth Åkerman stärker upp PIs redaktionsråd

Pharma Industry’s redaktionsråd får förstärkning av Kenth Åkerman. Han har genom åren skrivit ett flertal ledarskapsartiklar för Pharma Industry och kommer nu ta en plats i redaktionsrådet och hjälpa oss att forma innehållet i tidningen framöver.
Kenth Åkerman är ledarskapsexpert, mental coach, författare och serviceinspiratör. Kenth är en av Sveriges bästa och mest inspirerande föredragshållare för grupper på 400 likväl som 30 personer. Kenth har i över 17 år inspirerat tusentals människor varje år. Han pratar om motivation och arbetsglädje, konsten att få andra att prestera, framgångsrik företagskultur, mental träning, mål och mening, service i mästarklass, affärsmannaskap och entreprenörskap. Kenth är också författare till böcker inom coachande ledarskap, service och personligt ledarskap. Hans föredrag har alltid högt tempo blandat med reflektion, är praktiska och väcker till eftertanke. Devisen är: do CHANGE concrete.

-Med den breda erfarenhet Kenth har inom ledarskap känner jag mig övertygad att vi kommer att kunna läsa många matnyttiga artiklar i ämnet framöver säger Niclas Ahlberg, chefredaktör för Pharma Industry.

kenth åkerman
Kenth Åkerman