Jonas Södergren till Gullers Grupp

Jonas Södergren till Gullers Grupp
Gullers Grupp stärker sitt erbjudande inom life science genom att rekrytera Jonas Södergren.

Som Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer är life science en stor del av Gullers Grupps verksamhet. Man har stark tillväxt och har de senaste åren inlett långsiktiga samarbeten med flera stora aktörer på området. Gullers Grupp gjort flera banbrytande kommunikationsinsatser, bland annat ”I mina skor” tillsammans med Biogen. Där har man tagit fram en specialtillverkad sko som visar hur det kan kännas att leva med sjukdomen MS. Skon har exporterats till flera europeiska länder, varit med på medicinska kongresser och uppmärksammats i Almedalen.

– Life science är ett område där vi känner att vi verkligen gör skillnad. Tillsammans med modiga uppdragsgivare har vi fått testa helt nya lösningar och det har givit mersmak. Genom att få in en kraft som Jonas Södergren i vår redan starka laguppställning på området kommer vi kunna fortsätta bryta ny mark, säger Gith Kjellin, leveransansvarig för Gullers Grupp i Stockholm.

Jonas Södergren är en av Sveriges mest erfarna varumärkesstrateger inom just life science och läkemedel. Han drev under många år den egna verksamheten Heart Communications och kommer närmast från Reformklubben.

– Jag har länge arbetat med marknadskommunikation och varumärken inom olika branscher, exempelvis life science. Gullers Grupp tilltalar mig för att man har höga ambitioner och ett sömlöst sätt att med en mångfald av kompetenser skapa riktigt vass kommunikation som gör skillnad för uppdragsgivarna. Det är en filosofi som jag delar och jag vill gärna vara med och bidra i ett sådant sammanhang, säger Jonas Södergren.