Jonas Östregård till Bactiguard

Jonas Östregård till Bactiguard
Jonas Östregård med mångårig erfarenhet av försäljning från olika befattningar inom AstraZeneca har rekryteras till en ny roll som global försäljningschef (Vice President Sales) i Bactiguard. Han tillträder i augusti 2018 och kommer att rapportera till VD.


Jonas Östregård

”Jonas Östregård har omfattande internationell säljerfarenhet från Europa och Asien. Han har tillbringat större delen av sin karriär i den krävande läkemedelsindustrin, både som linjechef och projektledare i AstraZenecas mångkulturella miljö, där han levererat konkreta resultat. Kombinationen av ett starkt kommersiellt driv, strategisk höjd, tydliga ledaregenskaper och en pragmatisk ledarstil gör honom mycket väl lämpad att leda Bactiguards försäljningsorganisation till nästa nivå. Därför är jag väldigt glad över att kunna välkomna Jonas till oss”, säger Christian Kinch, VD.

Jonas Östregård är 43 år och har haft ett flertal seniora befattningar inom Astra Zenecas kommersiella organisation där han började sin karriär som läkemedelskonsulent 2002. Innan han anställdes i AstraZeneca drev Jonas Östregård egen konsultverksamhet inom ledarskap och kommunikation. Han har en Master i ekonomi från Stockholm School of Business vid Stockholms universitet.

Jonas Östregård tillträder sin befattning i augusti och kommer att leda Bactiguards säljorganisation, som består av regionchefer, egna säljare och fristående distributörer. Han rapporterar till VD och ansvarar för att utveckla globala säljstrategier och processer.