H&P Search & Interim expanderar


”Efter fem framgångsrika år inom rekrytering och konsultuthyrning är det dags för H&P Search & Interim att ta nästa utvecklingssteg”, meddelar Torbjörn Ströberg nytillträdd VD sedan 1 juli.

”Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och har knutit många spännande och expansiva avtal med såväl marknadsbolag som forskande bolag i Norden och behöver nu fler duktiga medarbetare.
Som ett första steg börjar Henna Ton den 1 september som researcher med fokus på konsultuthyrning inom medical, scientific och engineering.
Henna kommer närmast från en position som rekryterare på agap2.””Vi planerar även att utöka och vidareutveckla företaget inom nya affärsområden, såsom engineering, produktion och management consulting med fortsatt fokus inom life science-området.
För att genomföra våra långsiktiga strategier har vi knutit en ny rådgivare till bolaget, Anders Nordström.

Anders har en lång karriär inom Pharmacia bl.a. som CFO från Pharmacia/Phadia, följt av många år som styrelseordförande, coach och rådgivare till företag i life science branschen.

Samtidigt tillträder tidigare VD Johan Walde som ny arbetande styrelseordförande för bolaget”.
”Tillsammans med övriga delägare i bolaget, Ann-Katrin Broman och Leif Olsson, och våra nya medarbetare känns det mycket inspirerande att bygga det framtida H&P Search & Interim”, avslutar Torbjörn Ströberg.