Anna Karlsson ny Team Leader på Medhouse More Medical

Anna Karlsson börjar som ny Team Leader på Medhouse More Medical. Anna kommer att fokusera på att utveckla Medhouse More Medicals erbjudanden inom Regulatory Affairs, Quality Assurance, Pharmacovigilance och Compliance.

– Vi ser Anna som ett välkommet tillskott till Medhouse More Medical som under de senaste åren vuxit starkt. Annas breda kompetens kommer ge oss möjligheter att vidareutveckla våra tjänster samt starta upp nya. Efterfrågan på våra tjänster är mycket stor och med de ökade regulatoriska kraven inom branschen tror vi på en fortsatt tillväxt. Med Annas expertis kommer vi kunna ta ytterligare steg att möta våra kunders behov, säger Cilla Gylfe, Business Unit Manager för Medhouse More Medical.

Anna har med sina 18 års erfarenhet från läkemedel, medicinteknik, kosmetik och konsumentprodukter från olika befattningar utvecklat en djup branschkunskap och expertis.

– Med min erfarenhet från flera branscher tror jag mig kunna vara en stor tillgång för More Medical teamet under dess utveckling och expansion. Jag har själv erfarit att det finns ett skriande behov av regulatoriska och medicinska kompetenser. Vi ser också ett ökat behov i branschen av att fylla på med nya talanger och utöver att vidareutveckla nuvarande tjänster kommer jag i min roll som Team Leader att utbilda och coacha nyexaminerade akademiker. Rollen känns både spännande och utmanande och jag ser med ett stort intresse fram emot att få vara en del av ett växande More Medical, säger Anna Karlsson.

För mer information, vänligen kontakta: Åsa Rune, VD på Medhouse More Medical, 073-317 41 01 och Cilla Gylfe, Business Unit Manager på Medhouse More Medical, 070-303 11 20